تبليغاتX
بیا تو نوشهر

انتخاب کیانوش رحمتی به عنوان 60 بازیکن اول دنیا شموشک نوشهر را جهانی کرد.

  • تاریخ : پنجشنبه شانزدهم آبان 1387
  • موضوع : گالری شموشک نوشهر

انتخاب کیانوش رحمتی به عنوان 60 بازیکن اول دنیا شموشک نوشهر را جهانی کرد.

این هفته برنامه ورزشی توپ  که از شبکه مازندران پخش می شود موضوع برنامه خود را اختصاص به تیم شموشک نوشهر داد که گوشه هایی از این بحث را مشاهده می کنید:

شموشک آنقدر بازیکن از دست داده که با آنان می توان یک تیم قدرتمند و حتی مدعی قهرمانی در لیگ برتر ساخت اگر سیستم بازی شموشک های رفته 2-5-3 باشد تیمی به این شکل قدرتمند خواهیم داشت.

دروازبان:رحمان احمدی

مدافعان: مجید ایوبی از سایپا – محسن بنگر از سپاهان – محمد مختاری از داماش گیلان

هافک ها: محسن یوسفی از صبا باطری – امیر حسن یوسفی از داماش – کیانوش رحمتی از سایپا – محمود پور اسدالله از پیکان  و میثم بائو از ابومسلم

مهاجمان: محمد رضا خلعتبری از ذوب آهن و سهراب انتظاری از راه آهن

کیانوش رحمتی بازیکن سابق شموشک و بازیکن فعلی سایپا

 انتخاب کیانوش رحمتی به عنوان 60 بازیکن اول دنیا از سوی فدراسیون جهانی آمار و احتمالات نام شموشک را جهانی کرده است. سایت فیفا در گزارشی از کیانوش رحمتی به عنوان ستارهای در راه یاد کرده که بنیان فوتبالش را از شموشک آغاز کرد. تلفظ نام شموشک برای کاربران فیفا جالب بود آنقدر که خبر مربوط به رحمتی به عنوان یکی از پرخواننده ترین خبرها در سایت فدراسیون جهانی فیفا درج شد.

 بیشترین تعداد بازیکنان ملی در اختیار بازیکنانی است که برای شموشک بازی کردند شاید در ابتدا این طور به نظر برسد که نساجی بیشترین تعداد بازی ها را دارد اما شموشک با سابقه حضور بنگر و رحمتی در تیم ملی که بازی های زیادی دارند در صدر است و بعید به نظر برسد تا به این زودی ها هیچ تیمی در مازندران به گرد پای شموشک برسد.


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :
|