تبليغاتX
بیا تو نوشهر

::NEWS:: گفتگوي اختصاصی کیانوش رحمتی بازیکن استقلال تهران با بیا تو نوشهر

  • تاریخ : دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

كيانوش رحمتي هافبك نوشهري تيم استقلال تهران روز گذشته قراردادش را با آبي پوشان پايتخت به مدت 2سال ديگر تمديد كرد و پس از آن براي ديدار باخانواده اش راهي زادگاهش شد.

به همين منظور جهت آشنايي كاري قبلي باهماهنگي جهت انجام مصاحبه به سراغش دريكي از مناطق شهري نوشهر رفتيم.

ماحصل اين گفتگو بدين شرح مي باشد...

 تصویر: کیانوش رحمتی بازیکن نوشهری تیم فوتبال استقلال تهران

کیانوش رحمتی- بازیکن نوشهری تیم فوتبال استقلال تهران




وي در خصوص قراردادش با استقلال گفت: روزگذشته باحضور آقاي نظري جويباري توافقات لازم صورت گرفت وپس از بررسي تمام جوانب امر قرارداد جديد با تيم محبوبم به مدت 2سال ديگر تمديدي كردم.

رحمتي در مورد ساير پيشنهاداتش گفت: به غير ازاستقلال ازصباي قم -ذوب آهن اصفهان -فولادخوزستان و...پيشنهاد داشتم.

وي در مورد دلايل افت فني خود در فصل گذشته گفت: من هم قبول دارم ترافيك بازيكن در پست من زياد بود و در معدود دقايقي كه بازي به من مي رسيد نمي توانستم شايستگي هاي خود را نشان بدهم و درچند مرحله نيز مصدوميتهاي زيادي داشتم و بر كيفيت بازيم اثر بدي داشت.
وي برنامه‌هاي خود را در فصل بعد چنين پيش‌بيني كرد: فصل بعد انگيزه زيادي دارم مي خواهم شايستگي هايم به همه نشان بدهم. حتما در فصل جديد رحمتي متفاوتي خواهيد ديد.

رحمتي در مورد سرمربي جديد استقلال گفت: به نظرم پرويز مظلومي پتانسيل آنرا دارد كه استقلال را به جايگاه اصلي اش يعني قهرماني برساند چون از ظرفيت تيم آشنايي كاملي دارد.

وي در خصوص وضعيت اسفناك شموشك نوشهر بيان كرد: ازطريق رسانه هاي هميشه پيگير هستم وضع فعلي خيلي وحشتناك است و بحران شديد مالي و مشغله هاي فراوان كادر فني و بازيكنان انگيزه هاي لازم را از شموشك گرفته و بر كيفيت بازي هاي تيم اثر سويي گذاشته است. اگر مسولان استان و شهرستان در3 بازي پاياني بي توجهي كنند چه بسا ممكن است به ليگ 2 سقوط كند و آن وقت تمام استعدادهاي نهفته فوتبال نوشهر و حتي مازندران نابود خواهد شد.
رحمتي در خصوص بازگشت به شموشك خاطر نشان كرد: بستگي به شرايط تيم شوشك دارد كه در چه ليگي بازي مي كند به هرحال دوست دارم در سالهاي آخر فوتبالم در شوشك بازي كنم و سالهاي پر افتخار شموشك دوباره احيا شود.
وي در پايان اين گفتگو اظهار داشت: من هم به نوبه خود از تلاش شما عزيزان اصحاب جرايد و رسانه در راه كمك به رشد و اعتلاي ورزش كشور و استان و شهرستان نقش اساسي داريد متشكرم.

منبع خبر: اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از حسن خزایی پول


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: گفتگوي اختصاصي بیا تو نوشهر با مديرعامل محترم باشگاه شهيد كجوري قائمشهر

  • تاریخ : دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

تيم شهيد كجوري

گفتگوي اختصاصي بیا تو نوشهر مديرعامل محترم باشگاه شهيد كجوري قائمشهر:

برای پاسداشت یاد و خاطره شهید کجوری،باشگاه به اسم ایشان نامگذاري شد

 

تیم فوتبال شهید کجوری قائمشهر

 

شهید اسفندیار کجوری در سال 1325 در روستای گشنیان لفور از توابع شهرستان سوادکوه مازندران در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد .

پس از طی دوران تحصیل در همان روستا بعنوان معلم مشغول به تدریس گردید . اما بعد از مدتی با توجه به علاقه ای که به نظام داشت وارد ژاندارمری گردید .

در سال 1359 با روشن شدن اختلافات بین کشورهای ایران و عراق و تهدیدات مرزی صدامیان کافر ایشان از پادگان ژاندارمری شیرگاه به همراه دیگر همرزمان خود جهت پاسبانی و نگهبانی از مرزهای کشور جمهوری اسلامی ایران و پاسداشت از انقلاب تازه به ثمر رسیده اسلامی ایران به پاسگاه قصر شیرین اعزام شدند .

با شروع جنگ و خیانت بنی صدر تعداد زیادی از نیروهای محترم ژاندارمری در محاصره بعثیان کافر گرفتار آمدند و پس از چند روز مقاومت و عدم پشتیبانی از سمت نیروهای خودی مجبور به تسلیم گردیدند .

مهرماه 1359 شروعی تازه بود از اسارت و زندان و شروعی تکرار شونده از شکنجه های هر روزه بعثیان کافر و مزدور .

يوسف رضا تاري مديرعامل محترم باشگاه فرهنگي و ورزشي شهيد كجوري قائمشهر در گفتگو با چشمه كندلوس گفت: آزاده شهید اسفندیار کجوری مدت 8 سال از بهترین روزهای عمر گرانقدر خود را در پشت میله های اسارت گذراندند و آنگاه که در سن 42 سالگی در اثر شکنجه های بسیار بدن مبارکشان رنجور و زخمی گردید و دیگر امیدی به ادامه حیات ایشان وجود نداشت با مساعدت سازمان صلیب سرخ و برای دیداری کوتاه از خانواده رنجدیده در وطن مجوز آزادی برایشان صادر شد و در دی ماه 1367 به همراه سایر آزاده های معلول و مجروح به کشور عزیزمان ایران و به آغوش گرم خانواده مراجعت کردند .

وي افزود: اما این دیدار به سالی نکشید و در 6 تیر ماه 1368 بعد از حدود 6 ماه از آزادی از بند اسارت در اثر بیماری زمان اسارت این دیار فانی را وداع گفت و به ملکوت اعلی پیوست .

تاري درباره اصالت کجوری های مقیم شهرستان سوادکوه اظهار داشت: اجداد این عزیزان از توابع کجور نوشهر می باشند كه در گذشته های دور به این منطقه مهاجرت نمودند . البته بعضی از این افراد نام خانوادگی خود را از کجوری به رضایی تغییر دادند .

وي ادامه داد: در حال حاضر روستای گشنیان لفور که زادگاه اکثر کجوری های این منطقه می باشد در اثر ساخت سد آبی لفور تقریباً به زیر آب رفته و کاملا خالی از سکنه می باشد .

مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي شهيد كجوري قائمشهر تصريح كرد: باشگاهی که هم اکنون به نام این شهید است در ابتدا با نام باشگاه یاقوت سبز قائم شهر تاسیس گردید و سپس به نام گل نود تغییر نام داده شد . اما برای پاسداشت نام این آزاده شهید بر آن شدم تا یاد و خاطره شهید اسفندیار کجوری را با نام گذاری نام باشگاه به نام مقدس ایشان زنده نگه داریم و همیشه به یادمان باشد که اگر نبود دلاورمردی های این شهیدان و رنجهای این عزیزان ، شاید ما امروز اینگونه راحت در کنار خانواده خود نبودیم .

این باشگاه در حال حاضر در رشته های فوتبال ، هندبال و دو و میدانی فعالیت دارد .

لازم به ذكر است كه کلیه ساکنین این روستا نیز به شهرهای قائم شهر ، شیرگاه و پل سفید مهاجرت کرده اند .

 

منبع خبر :اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از محمد حسین ملایی کندلوسی


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: دستگیری جاعل چکهای دولتی کشور در نوشهر

  • تاریخ : دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

در عملیات پیچیده اطلاعاتی واقدام ضربتی ماموران زبده آگاهی نوشهر جاعل حرفه‌ای چکهای ادارات ونهادهای دولتی کشور در دام قانون گرفتار شد.

به گزارش بیا تو نوشهر، رئیس پلیس شهرستان نوشهر دراین رابطه گفت: در پی چندین فقره گزارشات واصله ازسوی برخی از نهادهای دولتی مبنی برجعل و دستکاری ارقام چکهای صادره‌شان و خالی شدن ارقام میلیونی از حسابهای مذکور دولتی به خاطر حساسیت موضوع، تیمی از ورزیده ترین ماموران آگاهی نوشهر تشکیل گردید.

سرهنگ علی سلیمی‌فر ادامه داد: با بکارگیری تمام امکانات پلیسی و بازبینی تصاویر ضبط شده بانک‌های منطقه وزیرنظرگرفتن کلیه بانک‌های شهر به صورت نامحسوس بالاخره پس از چند هفته کار موفق اطلاعاتی فردی که به طرز ماهرانه‌ای ارقام چک صادر شده یکی از ادارات دولتی را جعل و به قصد نقد کردن به شعبه مرکزی یکی از بانکهای دولتی مراجعه کرده بود در اقدام غافلگیرانه دستگیر شد.

وی تصریخ کرد: متهم به هویت علی اکبر -الف اهل بابل در بازجویی‌های فنی اعتراف کرد به همراه 4 نفر دیگر از همشهريان با حضور درگیشه های شلوغ بانکها دارندگان چکهای دولتی را شناسایی کرده و به بهانه اینکه غریبه و مسافر هستند و برای واریز مبالغ میلیونی عجله دارند نوبتشان را گرفته در عوض اصل مبالغ چک هایشان که بعضا زیر 4 میلیون ریال بود نقدا به صاحبان چک پرداخت می کردند. در ادامه در مخفیگاهشان با مواد شیمیایی خاصی ارقام چکها را پاک کرده و مبالغ دلخواه میلیونی را جایگزین می‌کردند و به همین روش در بابل و ساری و مشهد و لرستان و چند شهر دیگر از حسابهای دولتی برداشت می‌کردند.

فرمانده انتظامی نوشهر ادامه داد: فقط در 2مورد از این کلاهبرداری جاعلین چکهای صادره دهیاری های علی آباد میر و روستای کجور نوشهر را در مجموع 303 هزار تومان بود در سراب اردبیل و فومن گیلان با روش ذکر شده 14 میلیون و500 هزار تومان برداشت کردند و متواری شدند. تحقیقات تکمیلی تا روشن شدن ابعاد بیشتری از این قضیه از سوی پلیس آگاهی نوشهر در حال رسیدگی می‌باشد و دستگیری سایر اعضای متواری باند جعل و کلاهبرداری در دستور کار پلیس سراسر کشور قرار گرفته است.

منبع خبر: اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از حسن خزایی پول


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: پاراگلایدر در کلاردشت قربانی گرفت.

  • تاریخ : شنبه بیست و دوم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

جوان 34 ساله پس از 10 دقیقه پرواز با پاراگلایدر سقوط کرد و جان باخت.

به گزراش بیا تو نوشهر جوان فوت شده به همراه گروه 10 نفره ساعت 6 و 30 دقیقه صبح امروز برای پرواز به ارتفاعات کردمحله در غرب کلاردشت رفتند.

سرگرد مهدی زاده فرمانده انتظامی کلاردشت گفت: این گروه بدون مجوز از فدراسیون کوهنوردی یا انجمن ورزشهای هوایی اقدام به پرواز کردند.

جسد این جوان به پزشک قانونی کلاردشت انتقال یافت.

منبع خبر : اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از خبرنگار حسن خزایی پول

پوزش به خاطر تاخیر خبر در سایت


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: تب فوتبال جام جهانی و بی توجهی به وضعيت شموشك نوشهر

  • تاریخ : شنبه بیست و دوم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

در حالیکه تب برگزاری معتبرترین و بزرگترین فستیوال فوتبال یعنی جام جهانی در قاره سیاه آغاز شده است و میلیاردها نفر در سنین مختلف درسراسر کره خاکی نگاهشان به آفریقای جنوبی معطوف شده و مشتاقانه جزئی ترین تا کلی ترین اخبار و رویدادهای این تورنمنت عظیم ورزشی را پیگیر هستند میلیونها ایرانی هموطن و خارج نشین بابت عدم حضور تیم ملی کشورمان در این جام جهانی حسرت می خورند و اشک می ریزند هنوز از این فوتبال دست نمی کشند و رویدادهای جام جهانی را دنبال می کنند.

فوتبالی که ظاهر ورزشی دارد و باطنش مسایل اقتصادی -سیاسی -اجتماعی و فرهنگی نهفته می باشد. من نگارنده نمی دانم به عنوان یک ایرانی به خاطر عدم حضور تیم ملی کشورم در جام جهانی افسوس بخورم یا به عنوان شهروند نوشهری از بی توجهی مسولین بابت غرق شدن تیم محبوب شهرم شموشک در باتلاق مشکلات عدیده مديریتی و مالی نگران باشم.

تصویر:تیم شموشک نوشهر بهار ۸۹



20 سال قبل زنده یاد مسعود درویش سرمایه دار خیر کجوری و رئیس قدرتمند و پر نفوذ شرکت سازنده فراورده های جنگلی نیو پان گنبد به خاطر عشق و علاقه به مردم زادگاهش و تشویق و ترغیب بیشتر جوانان همشهری اش به ورزش امتیاز تیم منطقه ای راه وترابری نوشهر را خرید و پس از رایزنی های فراوان نامش را به نام شموشک منطقه جنگلی که محصولات نئوپانش در آنجا تهیه میشد تغییر داد. و از ترزیق پول سود حاصل از فروش محصولاتش جان تازه ای به فوتبال مازندران و نوشهر بخشید و در 6 رده سنی از مدرسه فوتبال گرفته گرفته تا تیم بزرگسالان را سازماندهی کرد و درلیگ های مهم باشگاهی حاضر شد.

در واقع نخستین باشگاه خصوصی فوتبال را در ایران تاسیس کرد. باشگاه سازنده و پر از استعدادهای نهفته شموشک طی 2 دهه اخیر ستاره های زیادی همچون محسن عاشوری- قدیر غفاری- رحمان احمدی -محسن بنگر-مجید ایوبی- کیانوش رحمتی - محسن یوسفی -میثم بائو- محمدرضاخلعتبری و.... را از مکتب فوتبال نوشهر به ورزش کشور معرفی کرده که همگی این بازیکنان پیشرفتهای اقتصادی و فوتبالی شان را مدیون شموشک و شخص مرحوم درویش هستند.

حدود یک سال قبل زنده یاد مسعود درویش درسن 87 سالگی به علت بیماری و سرطان در تهران درگذشت و در سوگ او فوتبال نوشهر و استان به سوگ نشست. پس از آن به دلیل مشخص نشدن انحصار وراثت خانواده آن مرحوم تمایل به تیمداری از خود نشان ندادند و تا این لحظه حتی یک ریال به شموشک کمک مالی نکردند و تنها باکمک مردم و تا اندازه ای تربیت بدنی نوشهر تا بدین لحظه دوام آورده است .

بحران شدید مالی کمر تیم راشکسته بیش از 800 میلیون تومان به افراد حقیقی و حقوقی بدهی شموشک برآورد شده است. بازیکنان به دلیل عدم دریافت مطالبات 1 ساله شان در تمرینات و بازیها رغبت چندانی ندارند. مختار بابایی و حمید ندیمیان سرمربیان سابق و جدید در 2 هفته اخیر از ترس سقوط به لیگ دسته 2 استعفا دادند و اوضاع تیم به شدت بحرانیست.

4بازی تا اتمام فصل جاری باقی مانده در صورت عدم حمایت و کسب نکردن حداکثر امتیازات لازم شموشک به لیگ دسته 2 سلام خواهد کرد در آن صورت فوتبال نوشهر و استان با تمام استعدادهایش نابود خواهد شد. آقایان محترم نماینده مجلس -استاندار-فرماندار-مدیرکل تربیت بدنی استان وشهرستان و خیرین تو رو به خدا حداقل برای شادی روح مرحوم درویش که حق بزرگی بر گردن ورزش مملکت دارد تا چند روزی که وقت باقی مانده آستین همت را بالا زده تا کشتی شکسته شموشک را به ساحل نجات و آرامش و روزهای اوجش هدایت کنید.....

منبع خبر و عکس: اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از خبرنگار حسن خزایی پول

پوزش به خاطر تاخیر خبر در سایت


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: با حضور استاندارمازندران ، پست 63 كيلو وات برق كجور افتتاح مي شود

  • تاریخ : چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

بخشدار كجور خبر داد :

با حضور استاندارمازندران ، پست 63 كيلو وات برق  كجور افتتاح مي شود

بخشدار كجور از افتتاح  و  وارد مدار شدن پست  63 كيلو وات برق كجور با حضور مهندس طاهايي استاندار مازندران در آينده اي نزديك خبر داد

شمسعلي نورمحمدي بخشدار كجور در گفتگو با بخش خبري بيا تو نوشهر در كجور گفت: در حال حاضر شبكه هاي ارتباطي برق در منطقه ميخساز كجور با اعتباري معادل يكصد ميليون تومان  و برخي نقاط ديگر كجور در حال بازسازي ، ترميم و ارتقاي شبكه هاي ارتباطي برق مي باشد و به مرور زمان كل شبكه هاي ارتباطي برق در كجور ترميم ، بازسازي و ارتقا خواهند يافت

وي افزود: ترميم و بازسازي شبكه هاي ارتباطي برق در كجور زمينه اي براي وارد مدار شدن پست 63 كيلو واتي برق و تقويت ولتاژ  برق در كجور كه همواره يكي از دغدغه هاي ما بوده است ، مي باشد

نور محمدي اظهار داشت: ظرف سه هفته آينده پست برق 63 كيلو واتي كجور با حضور مهندس طاهايي استاندار محترم مازندران رسما افتتاح و وارد مدار برق كجور خواهد شد و اميدواريم ديگر با افت و نوسانات ولتاژ برق در مناطق روستايي كجور در طول نشويم

وي همچنين به وضعيت ريزش كوه در منطقه  " گت كش " كجور اشاره كرد و گفت: ابزديد لازم از سوي كارشناسان امر بعمل امده است و در حال حاضر مرحله پيشگيري از ادامه ريزش با ايجاد كانالا خاكي در دامنه كوه ايجاد شده است

 

بخشدار كجور ادامه داد: تصميم بر اين است تا كلا مسير اين جاده به ضلع شمالي و روبروي اين كوه كه آفتابگير نيز  مي باشد ، منتقل شود تا علاوه بر مصونيت مسافران و گردشگران از ريزش كوه و مستقيم شدن جاده از حالت پيچ تند ،از يخبندان زمستاني  مصونيت داشته باشد كه  البته اين موضوع مستلزم هزينه هايي مي باشد و بر همين اساس بنا داريم تا اعتبار لازم را براي انجام اين پروژه جذب نماييم.

منبع خبر :اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از محمد حسین ملایی کندلوسی


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS::افزايش بي‌سابقه محصول گندم و جو در كجور

  • تاریخ : چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر
بخشدار كجور خبر داد:
 
افزايش بي‌سابقه محصول گندم و جو در كجور
 
  بخشدار كجور از كشت بي‌سابقه گندم و جو دراين شهرستان خبر داد.

شمسعلي نورمحمدي امروز در گفت‌وگو با بخش خبري   بيا تو نوشهر در كجور افزود: با توجه به بارش منظم نزولات آسماني و تابش به موقع آفتاب ميزان به ثمر رسيدن محصولات كشاورزيدر كجور به بي‌سابقه‌ترين ميزان خود رسيد.
وي اظهار داشت: فقط در دشت پول كجور 700 هكتار از اراضي كشاورزي آن به زير كشت محصول گندم رفت كه داراي كيفيت بسيار بالايي نيز هست.
نورمحمدي ادامه داد: همچنين در دشت وسيع لاشك كجور نيز حدود 900 هكتار آن به زير محصول مشترك گندم و جو رفته است كه اين محصولات همه ساله از سوي دولت و از طريق شركت‌هاي تعاوني با قيمت تضمين شده از كشاورزان خريداري مي‌شود.
وي بيان داشت: در بخش‌هايي از كجور كشت گندم و جو پاسخگوي نياز معيشتي كشاورزان نيست و به همين جهت متاسفانه بسياري از زمين‌هاي اين مناطق توسط كشاورزان فروخته شد و امروز شاهد ديواركشي و تفكيك آنها براي فروش و ويلاسازي توسط دلالان هستيم.
بخشدار كجور با اشاره كشت آزمايشي و موفقيت‌آميز توت فرنگي و زعفران در كجور اظهار داشت: بايد از سوي نهادهاي ذيربط كشاورزي نسبت به كشت گونه‌هاي كشاورزي و مكانيزه شدن كشاورزي در كجور اقدامات اساسي صورت گيرد تا ضمن تنوع كشت و رونق بيشتر كشاورزي در كجور از فروش زمين‌هاي حاصلخيز نيز جلوگيري به عمل آيد.
وي خاطرنشان كرد: زمين‌هاي كجور قابليت كشت دوم محصولات را نيز دارا هستند كه اگر دولت حمايت‌هاي خود را از كشاورزان بيشتر كند مي‌توان گندم، جو و برخي ديگر محصولات كشاورزي در كجور را در طول شش ماهه اول سال دوبار كاشت و برداشت كرد.
بخشدار كجور تصريح كرد: دامداران نيز با مشكلاتي مواجه هستند كه از جمله آن خروج دام از عرصه‌هاي جنگلي بوده است كه اين امر موجب شد تا دامداران نيز دام‌هاي خود را در معرض فروش قرار داده و به شغل‌هاي ديگر روي بياورند.
نورمحمدي افزود: دامداران موجب حفظ عرصه‌هاي جنگلي مي‌شدند اما امروزه با خروج دام مي‌بينيم كه اراضي جنگلي به شكل‌هاي مختلف موجب دستبرد سودجويان قرار گرفته و با تفكيك آن به فروش مي‌رسانند

منبع خبر :اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از محمد حسین ملایی کندلوسی


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS::عقاب زخمی به خانه خبرنگار نوشهری پناه آورد.

  • تاریخ : سه شنبه هجدهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر
 در هفته گرامیداشت محیط زیست يك گونه نادر عقاب توسط خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در نوشهر زنده‌گيري و به اداره محيط زيست نوشهر و چالوس تحويل داده شد.

حسن خزایی پول خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان نوشهر صبح امروز متوجه حضور اين عقاب در حياط منزل خود مي‌شود كه بعد از تماس با رئيس محيط زيست چالوس و نوشهر مراتب تحويل آن به محيطبانان انجام مي‌گيرد.
عبدالرضا صادقي، رئيس محيط زيست چالوس و نوشهر در اين‌باره گفت: امروز يك گونه نادر عقاب سه ساله سرطلايي به وزن تقريبي چهار كيلوگرم جزو زيستگاه منطقه حفاظت شده البرز مركزي كه پس از برخورد با سيم‌هاي برق دكل فشار قوي يكي از مناطق شهري زخمي و بال چپش دچار سوختگي شديد شده بود توسط اين خبرنگار زنده‌گيري شد.
وي اظهار داشت: اين مورد توسط اين خبرنگار به اطلاع محيط زيست رسيد و بلافاصله گروهي از ماموران اين اداره به محل مورد نظر اعزام و پس از طي مراحل قانوني پرنده وحشي زخمي را براي مداوا و تيمار به اداره دامپزشكي نوشهر تحويل دادند.
صادقي خاطرنشان كرد: اين عقاب زخمي پي از بهبودي به زيستگاه اصلي‌اش و دامن طبيعت برگردانده مي‌شود.

وی با مصاحبه اختصاصی با سایت بیا و نوشهر در هفته گرامیداشت محیط زیست هدف خودش از این کار را عشق و علاقه دوران کودکی به پرندگان و محیط زیست و با توجه به زخمی بودن پرنده و پناه  بردن پرنده به خانه وظیفه دونستم به ماموران محیط زیست اطلاع بدهم که نسبت به مداوای پرنده زخمی اقدام لازم را انجام دهند 

منبع خبر : اختصاصی از بیا تو نوشهر ارسال ۱8/۳/۸۹  


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::PHOTO:: امامزاده نبی روستای علویکلای نوشهر - 18 عکس

  • تاریخ : شنبه پانزدهم خرداد 1389
  • موضوع : گالری نوشهر - سال 89

امامزاده نبی در روستای علویکلای نوشهر واقع شده است این امامزاده امکانات زیادی از قبیل: هتل -فضای سبز (پارک)و ... دارد که در تمام فصول سال میزبان زواران و گردشگران زیادی میباشد و این امامزاده یکی از سنگین ترین امامزاده های این شهر می باشد. 

برای مشاهده ادامه عکس ها بر روی عکس زیر کلیک کنید.

 


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: سرمربی تازه وارد شموشک کناره گیری خود را اعلام کرد.(خبر داغ و فوری)

  • تاریخ : چهارشنبه دوازدهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

در پی  تشدید اوضاع وخیم مالی شموشک و احساس خطر سقوط به لیگ دسته ۲ سرمربی تازه وارد شموشک نیز کناره گیری خود را اعلام کرد.

عکس بدون لوگو از تیم فوتبال شموشک نوشهر بهار۸۹ تقدیم به هواداران این تیم ریشه دار شمالی

منبع خبر و عکس: اختصاصی از بیا تو نوشهر ارسال ۱۲/۳/۸۹  ساعت ۱۸:۱۵

گزارش از خبرنگار حسن خزایی پول

 حمید ندیمیان سرمربی جدید و تازه وارد تیم فوتبال شموشک پس از ۳روز حضور در نوشهر و آنالیز تمزینات و شرایط حاکم بر این تیم ادامه همکاری در شموشک را به صلاحش ندانست و کنار رفت.

 شموشک نوشهر پس از مرگ زنده یاد مهندس مسعود درویش مالک فقید باشگاه در طول رقابت های فصل جاری لیگ دسته اول کشور با مشکلات عدیده مالی روبرو شده

این تیم آخرین بازی خود در هفته گذشته مقابل تیم اتکای گلستان در استادیوم خانگی با نتیجه ۱ بر ۱ متوقف شد تا بیش از پیش خطر سقوط به لیگ دسته دوم را احساس کند.پس از این بازی که مختار بابایی سرمربی بومی و کهنه کار شموشک با بمب خبری اش شموشک شوک شدیدی روحی به مسولان باشگاه و بازیکنان و فوتبالدوستان نوشهری و مازنی وارد کرد آن هم در یک اقدام ناگهانی خبر استعفایش از هدایت شموشک اعلام کرد و حمید ندیمیان بازیکن اسبق سپاهان اصفهان و از دوستان قدیمی اش را به عنوان جانشین خود به مدیران باشگاه معرفی کرد.

تصویر مختار بابایی سرمربی سابق شموشک نوشهر

پس از کش و قوسهای فراوان مربی اصفهانی خود را به نوشهر رساند. ودر جلسه تمرینات تیم نیز در اواخرهفته گذشته برگزار شده بود شرکت کرد و مشغول به کار شد.

پس از ۳ روز حضور در شهرستان نوشهر که از نزدیک معضات و مشکلات شموشک را لمس کرد با بررسی تمامی جوانب امر ادامه همکاری و شرایط حضور در این تیم مازنی را به صلاح خود ندید و از ترس آنکه نتایج بازی پایانی شموشک در رقابت های فصل جاری که حکم مرگ و زندگی برای این تیم دارد به ضرر فوتبال نوشهر و استان مازندران تمام شود. بدون اطلاع مدیران رده بالا باشگاه شمال را به مقصد زادگاهش ترک کرد

عصر امروز یکی از اعضای هیئت باشگاه که مایل به انتشار نامش در رسانه ها نشد در گفتگوی اختصاصی با  سایت بیا تو نوشهر اعلام کرد : با توجه به مدت زمان اندک باقی مانده تا پایان فصل جاری لیگ دسته اول در نشست اضطراری با مسولان باشگاه به این نتیجه رسیدیم که حضور سر مربی غیر بومی و نا آشنا با شرایط فعلی شموشک در این برهه حساس خطرناک است و در نهایت چندین گزینه سرمربی بومی و استانی مطرح شد که یکی از آنان بهاءالدین پناهی سرمربی سابق شموشک و کمک مربی فعلی تیم شهرداری تبریز و همکار آقای اکبر میثاقیان بود.

تصویر بهاء الدین پناهی سرمربی سابق شموشک و فعلی شهرداری تبریز

بهاء الدین پناهی

در صورت موافقت مدیران باشگاه شهرداری تبریز با این در خواست باشگاه شموشک جهت چند بازی پایانی تیم از وجود این مربی کهنه کار نوشهری مایلیم استفاده کنیم. که در این رابطه خود پناهی نیز در صورت موافقت باشگاه شهرداری تبریز ابراز تمایل نموده است.

منبع خبر و عکس: اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از خبرنگار حسن خزایی پول


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: زوج فرهیخته و گردشگر هلندی در شهرستان نوشهر +عکس

  • تاریخ : سه شنبه یازدهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

زوج فرهیخته و گردشگر هلندی در شهرستان نوشهر عنوان کردند: مردم ایران صلح جو و شمالیها بی نظیر هستند.

گزارش از حسن خزایی پول   ۸/۳/۸۹

چند مدت قبل از طریق یکی از دوستان خود مطلع شدم یک زن و شوهر فرهیخته گردشگر خارجی از اتباع کشور هلند در هتل شالیزار نوشهر اقامت دارند. به جهت نزدیکی محل کار با محل اسکان آنان طبق هماهنگی های لازم با مدیریت هتل و اعلام آمادگی این گردشگران خارجی مصاحبه چند ساعته ای در خصوص مسایل مختلف سفرشان به ایران انجام دادیم.

در راستای ترجمه این گفتگو مهندس زمردی زحمات زیادی متحمل شدند که از ایشان قدردانی می کنیم. آقای هسل اینگل برخت ۳۳ سال دکتر اعصاب و روان و خانم کیم بامو ۲۸ ساله محقق و مدرس تاریخ از شهروندان آمستردام پایتخت هلند هستند.

تصویر۱

برای دیدن تصویر در اندازه واقعی عکس را save کرده و در کامپیوتر خود سایز اصلی را ببینید

محاصل این گفتگو را باهم مرور می کنیم.

آقای هسل : چند سال قبل چند تن از دوستان و اقوام ما به ایران سفری داشتند. و هر وقت ما را میدیدند خاطرات خوش سفرشان را برایمان شرح می دادند من و همسرم نیز چون از قبلا در مورد ایران و تاریخ پر عظمت گذشتهاش در دوره باستان اطلاعاتی داشتیم مصمم شدیم حتما ایران را از نزدیک بازدید کنیم.

تصویر۲

 

از طریق پرواز آمستردام به مسکو پایتخت روسیه رفتیم و پس از چند روز اقامت در این کشور با هواپیما به تهران آمدیم. چند روز در این شهر پر جنب و جوش و پر هیاهو به تفریح پرداختیم. بعد از تهران به قم – کاشان – اصفهان – شیراز – یزد – میبد – کنارک و چند شهر رفتیم و از مناطق دیدنی شان بازدید کردیم و مجددا به تهران برگشتیم و با اطلاعاتی از سفارت کشورمان در تهران به قصد سفر به شمال به چالوس و بعد به نوشهر آمدیم . ۲ روز است که در اینجا هستیم.

جاده پر پیچو خم کندوان به اندازه برخی از شهرهای اروپایی واقعا زیباست در شمال از طریق یکی از راهنمایان نمک آبرود (چالوس) پارک جنگلی و ساحلی سی سنگان دریای حسنی (طرح دریای کورکورسر)

تصویر۳

 

آبشار دیو چشمه و موزه کندلوس (نوشهر) بازدید کردیم.

راستی مسیر نوشهر تا کندلوس خیلی جذاب و رویایی بود.(منظور جاده کوهستانی و دشت های وسیع کجور می باشد)

خانم کیم بامو:

در هنگام خرید در بازار سنتی نوشهر ( بازار روز) پسر جوان حدود ۳۰ سال وقتی ما رادید جلو آمد تا اندازه ای انگلیسی بلد بود به ما خوش آمد گفت و یک صنایع دستی کوچک به همراه یک مجله فوتبال ایرانی که تصاویر بازیکنان اروپایی هم داشت را به ما هدیه داد و با هم عکس یادگاری گرفتیم لحظه خیلی قشنگ و باور نکردنی برایمان بود روی من خیلی تاثیر گذاشت.

تصویر۴

 

به نظرم ایرانیها مردم صلح طلب هستند. و نوشهریها و چالوسیها (شمالیها) در استقبال از مسافران بی نظیر هستند. به خاطر رعایت مقررات کشور ایران حجاب و روسری به تن داشتم که این تجربه خوبی برایم بود.

آقای هسل: نام ایران را با موضوعات مختلف مثل انرژی هسته ای – پرتاب موشک به فضا – آزمایش موشک ها ی نظامی (رزمایشهای نظامی)- آقای خامنه ای (مقام معظم رهبری) و رییس جمهوری اش احمدی نژاد بارها از طریق مطبوعات و تلویزیون و اینترنت شنیده ام.

تصویر۵

 

وقتی به هلند برگشتیم تمامی خاطرات این مدت را برای کسانی که به ایران نیامده اند حتما بازگو می کنم. تا اگر نسبت به ایران بر بین هستند نگاهشان را تغییر دهند.

امیدوارم شما و ایرانیها هر آنچه آرزو دارید به آن برسید.

در خاتمه مصاحبه این زوج گردشگر از ما خواستد پس از انتشار مصاحبه حتما یکی از آنرا به آدرس شان در هلند ایمیل کنیم.

تصویر۶

 

 

 

منبع خبر: اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش و عکس از خبرنگار حسن خزایی پول


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::PHOTO::تصاوير بهاري كندلوس کجور نوشهر مربوط به صبح روز ۸ خرداد ۸۹ - 19 عکس

  • تاریخ : دوشنبه دهم خرداد 1389
  • موضوع : گالری کجور - سال 89

كندلوس دريچه اي به رمز و راز طبيعت

تصاوير بهاري كندلوس مربوط به صبح روز ۸ خرداد ۸۹

 

 عكس از محمدحسين ملايي كندلوسي

اذامه عکس ها در ادامه مطلب..

منبع:چشمه كندلوس


ادامه مطلب
نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::NEWS:: سرمربي تيم فوتبال شموشك نوشهر كناره‌گيري كرد - خبر فوری

  • تاریخ : یکشنبه نهم خرداد 1389
  • موضوع : اخبار بیا تو نوشهر

 سرمربي تيم فوتبال شموشك نوشهر كناره‌گيري كرد.

گزارش از محمد حسین ملایی کندلوسی ۹ /۳/۸۹ ساعت ۱۲:۴۱

مختار بابايي سرمربي پيشين تيم فوتبال شموشك نوشهر از ادامه همكاري با اين تيم در رقابت‌هاي ليگ دسته يك باشگاه‌هاي كشور كناره‌گيري كرد.
مختار بابايي با تاييد اين خبر اظهار داشت: روز گذشته به طور رسمي از ادامه فعاليت در اين تيم كناره‌گيري خود را اعلام كردم.
وي با تاكيد بر اينكه با تمايل خودم از اين تيم كناره‌گيري كردم، خاطرنشان كرد: هيچ موضوع ديگري در اين كناره‌گيري وجود نداشته است.
بابايي درباره مربي جايگزين در تيم شموشك نوشهر از انتخاب حميد نديميان بازيكن اسبق تيم سپاهان و تيم‌هاي ليگ برتري به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال شموشك نوشهر خبر داد.
همچنين نديميان عصر ديروز با بازيكنان فوتبال شموشك ديدار داشت و امروز نخستين تمرين خود را با بازيكنان اين تيم برگزار مي‌كند.

تصویر مختار بابایی سرمربی سابق شموشک نوشهر


به نظر مي‌رسد نديميان تيم شموشك نوشهر را در چهار ديدار باقيمانده در ليگ دسته اول فوتبال باشگاه‌هاي كشور همراهي مي‌كند.
تيم فوتبال شموشك نوشهر در گروه يك مسابقات فوتبال دسته يك باشگاه‌هاي كشور قرار دارد و از 22 بازي خود در اين فصل با 22 امتياز در مكان سيزدهم جدول 14 تيمي اين گروه قرار دارد.
تيم شموشك با كسب اين امتياز در خطر سقوط به رقابت‌هاي دسته دوم قرار دارد و مسئولان اين باشگاه با انتخاب نديميان به دنبال باقيماندن در فوتبال دسته يك كشور هستند

منبع خبر :اختصاصی از بیا تو نوشهر

گزارش از محمد حسین ملایی کندلوسی


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::VIDEO:: گزارشی از روستای کندلوس کجور نوشهر پخش از شبکه جام جم۱

  • تاریخ : یکشنبه نهم خرداد 1389
  • موضوع :

پست ویژه نوشهر تی وی

گزارشی از روستای کندلوس کجور نوشهر پخش از شبکه جام جم۱

 

گزارشی از روستای کندلوس کجور نوشهر پخش از شبکه جام جم۱

 

فیلم با دو کیفیت از ۴ سرور در ادامه مطلب

پست مرتبط گالری عکس : روستای کندلوس بهار 88 ( 47 عکس)

پست مرتبط گالری ویدیو: فیلم یابندگان حلقه های گمشده - کندلوس پخش از شبکه چهار

ادامه مطلب


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :

::VIDEO:: فیلم یابندگان حلقه های گمشده - کندلوس پخش از شبکه چهار

  • تاریخ : یکشنبه نهم خرداد 1389
  • موضوع :

پست ویژه نوشهر تی وی

فیلم یابندگان حلقه های گمشده - کندلوس  کجور نوشهر پخش از شبکه چهار

این فیلم روستای کندلوس را به تصویر میکشد و آقای جهانگیری (بنیان گذار موزه کندلوس) درباره اجناس گرانبهاء قدیمی که در موزه کندلوس وجود دارد توضیح میدهد. پخش از شبکه چهار بهار ۸۹

 

یابنفیلم یابندگان حلقه های گمشده  - کندلوس کجور نوشهر 

فیلم با دو کیفیت از ۴ سرور در ادامه مطلب

پست مرتبط گالری عکس : روستای کندلوس بهار 88 ( 47 عکس)

پست مرتبط گالری ویدیو: گزارشی از روستای کندلوس کجور نوشهر - شبکه جام جم ۱

ادامه مطلب


نوشته شده توسط:مجید و در ساعت: | رای شما :
| مطالب قديمي‌تر